12 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

WIZZ AIR POČEO SA PRIMENOM NOVIH PRAVILA ZA PREVOZ RUČNOG PRTLJAGA!

01. 11. 2017.

WIZZ AIR POČEO SA PRIMENOM NOVIH PRAVILA
ZA PREVOZ RUČNOG PRTLJAGA!

NEMA VIŠE DOPLATE ZA RUČNI PRTLJAG!

Wizz Air, najveća niskobudžetna (low cost) avio kompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, predstavlja nova pravila za prevoz ručnog prtljaga, koja omogućavaju svim putnicima jedan besplatan komad ručnog prtljaga.

Putnici će automatski imati pravo na jedan komad ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 55x40x23cm i maksimalne težine 10kg, što će biti uključeno u cenu karte. Osim toga, putnici će moći da unesu i robu koju su kupili u duty free prodavnici na aerodromu nakon pasoške kotrole.

Za one putnike kojima je potrebno više ručnog prtljaga postoji WIZZ Priority usluga, uz koju će moći da ponesu još jedan, manji, komad ručnog prtljaga i da ga smeste ispod sedišta. Ovaj prtljag može imati maksimalne dimenzije 40x30x18cm. Uz ovu uslugu će im biti garantovan smeštaj standardnog ručnog prtljaga (55x40x23cm), unutar putničke kabine. WIZZ Priority takođe omogućava putnicima da izbegnu redove prilikom ukrcavanja i da budu među prvima koji će se ukrcati u avion (WIZZ Priority usluga je takođe dostupna putnicima koji kupuju WIZZ Go, WIZZ Plus i WIZZ Privilege Pass).

Vreme je za letenje - FlyTime!

Rezervišite