Loading...
18 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

Grčka / Thassos Grand Resort 5*, Tasos

Hotel izdrađen 2016. godine, komforan, direktno na peščanoj uvali i mirnoj lokaciji. Preporuka za sve koji žele spoj vrhunske usluge sa 5* i netaknute lepote Tasosa...

THASSOS GRAND RESORT 5*,
Tasos

PREMIUM - ODABRANA LUX PONUDA!

Lokacija:   Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji, sa direktnim pristupom privatnoj plaži. Luka Tasos udaljena je 19 km. Glavni grad Limenas udaljen je oko 40 km.
Sadržaji:   Na raspolaganju su 2 otvorena bazena, restoran sa izuzetno bogatim izborpm jela mediteranske kuhinje na bazi švedskog stola, tradicionalna grčka taverna, bar na plaži i bar pored bazena. Restoran Olympus nudi bogat izbor jela za doručak uz pogled na zaliv. Taverna Dionysus nudi fina mediteranska jela. Gosti se mogu opustiti pored bazena i uživati u velikom izboru osvežavajućih pića, dok se kokteli služe u salonskom baru.
Sobe:   Prostrane sobe i apartmani poseduju elegantan nameštaj i moderne pogodnosti. Svaka smeštajna jedinica nudi sopstveno kupatilo sa kadom. Sve vrste soba sadrže flat-screen TV, a neke imaju prostranu dnevnu sobu sa udobnim sofama. Gosti mogu uživati u pogledu na vrt, na planine ili na more. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

Vreme je za letovanje - FlyTime!