13 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

Tajland

Tajland, ili službeno Kraljevina Tajland, je država u jugoistočnoj Aziji. Na jugu izlazi na Tajlandski zaliv, deo Južnog kineskog mora, na zapadu se graniči sa Mjanmarom, na severu i istoku sa Laosom, na istoku sa Kambodžom i na jugu sa Malezijom. Glavni i najveći grad je Bangkok - politički, komercijalni, industrijski i kulturni centar.  Tajland podseća na zemlju iz bajke. Tamo svako može da bude ono što u određenom trenutku poželi: da jaše slonove, kupa se pod vodopadima ili na divnim peščanim plažama, obilazi velelepne hramove, vozi se tuk tukom, jede insekte na ulici, gleda krajnje neobične ladyboy-eve i njihovu manipulaciju turistima... Svuda ćete naići samo na ljubaznost i iskrenu radost. Dobrodošli na Tajland, dobrodošli u zemlju osmeha!

Hoteli:


Puket, Impiana Resort Patong 4*, Patong Beach

Uživajte u jednom od malobrojnih hotela koji se nalaze direktno na plaži Patong. Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


Puket, Amari Phuket 4*, Patong Beach

Zamislite da pobegnete u neko skrovito mesto, gde je platno plavog neba i tirkizno more prva stvar koju ćete videti, gde je raj na ostrvu upravo onakav kakav ste zamislili.Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


Puket, Holiday Inn Resort Phuket 4*, Patong Beach

Savršeno tropsko odmaralište za celu porodicu. Uronite u jednu od najpoznatijih plaža na Tajlandu, prošetajte se po Bangla Roadu i doživite tajlandsku kulturu. Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


Puket, Kata Beach Resort and Spa 4*, Kata Beach

Zimzeleno okruženje dodaje čaroliju ovom udobnom odmaralištu. Tropske bašte palme, dva bazena na plaži i mirna fontana u predvorju doprinose osećaju opuštenosti i beskonačnosti. Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


Puket, Peach Hill Resort and Spa 3*, Kata Beach

Smešten na obroncima u srcu plaže Kata, Peach Hill Resort & Spa nudi vrhunski porodični odmor na suncu, prepun zabavnih aktivnosti i zabave za sve. Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!