13 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

Mauricijus

Republika Mauricijus je ostrvska država u jugoistočnom Indijskom okeanu, oko 900 km istočno od Madagaskara. Preporučuje se za: honeymoon putovanja zbog lepote i popusta za mladu i zaljubljenike u prirodu. Predivno plavo more, retke životinje, palme i peščane plaže, samo su deo onoga što ovo ostrvo može da ponudi. Reči Marka Tvena dovoljno govore o ovom ostrvu: "Bog je prvo stvorio Mauricijus, a zatim raj po uzoru na njega!"

Hoteli:


Aanari & Spa 3*, Flic en Flac

Predivan hotelski kompleks se nalazi u srcu zapadne obale Maurijusa, sa najlepšim zalascima sunca! Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


Veranda Grand Baie 3*, Grand Baie

Hotel u egzotičnom i kreolskom stilu se nalazi u srcu mesta Grand Baie. Kupajte se u zaklonjenom zalivu i prepustite se opuštanju!


Constance Belle Mare Plage 5*,Belle Mare

U zaklonjenom delu sa finom peščanom plažom nalazi se ovaj renovirani hotel. Smešten u prirodi sa udobnim sobama, eskluznim suitovima i vilama koje Vam obećavaju prijatnu atmosferu.


Hilton Mauritius Resort and Spa 5*, Flic en Flac

Svako veče u hotelu predstavlja doživljaj za sebe. Prepustite se posebnom šarmu ovog hotela i njegovoj opuštajućoj atmosferi!


Voile Bleue 3*,Pointe aux Piments

Ovaj tihi i šarmantni hotel nudi idealne uslove za raznolik odmor. Odatle možete uživati u fantastičnom pogledu na okean.


Ambre Resort and Spa 4*, Belle Mare

Uživajte u opuštajućem odmoru na jednoj od najlepših plaža ovog ostrva! Ambre će vas razmaziti svojim spa tretmanima i raznovrsnom "All inclusive" ponudom.


The Residence Mauritius 5*, Belle Mare

Mir, egzotika, apsolutna romantika i nostalgija - u ovom resortu izgrađenom u kolonijalnom stilu uživaćete u trenutcima potpunog opuštanja. Dozvolite da Vas razmaze prvoklasnom uslugom u hotelu!