13 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

Maldivi

Maldivi ili službeno Republika Maldivi su ostrvska država u Indijskom okeanu, jugozapadno od Indijskog poluostrva. Maldivi se sastoje od oko 1200 ostrva grupisanih u 26 atola, među kojima je oko 200 naseljenih, a daljnjih 80 se koristi samo za turizam.

Hoteli:


Maldivi -The Barefoot Eco Hotel 4*

Maldivi na drugačiji način...jedini resort na Maldivima koji se nalazi na ostrvu nastanjenom lokalnim stanovnoštvom. Otkrijte ostrvo biciklom i zavirite u svakodnevicu ljudi koji žive u malom maldivskom ribarskom selu.


Maldivi - Sun Island Resort & Spa 4*

Rizort je idealan i za aktivniji i za opušteniji odmor. Dugačka peščana plaža poziva na uživanje, dok ponuda sportova privlači one malo aktivnije.


Maldivi - Royal Island Resort & Spa 4*

Ostrvo karakteriše bujna tropska vegetacija i kristalno čista laguna, koji obećavaju odmor u opuštenom i prelepom ambijentu


Maldivi - Meeru Island Resort & Spa 4*

Na ovom ostrvu možete pronaći sve neophodno kako za opuštajući tako i za aktivan odmor. Otktijte sve čari koje ostrvo nudi.


Maldivi - Coco Palm Dhuni Kolhu 4,5*

Opustite se na ostrvu koje privlači svojom bujnom, netaknutom vegetacijom. Fascinantan podvodni svet čeka da ga otkrijete.


Maldivi - Holiday Island Resort & Spa 4*

U Holiday Island Resort & Spa, vreme sporo teče. Kristalno more i meke, peščane obale pozivaju goste na jedan od poslednjeg netaknutog raja na svetu. Oblikujte svoj odmor iz snova! Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!