Loading...
16 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

Kuba

Kuba je država i arhipelag u severnim Karibima, i najveće ostrvo Kariba. Nalazi se između Karipskog mora, Meksičkog zaliva i Atlantskog okeana. Severno od Kube se nalaze Sjedinjene Američke Države i Bahami, na zapadu Meksiko, na jugu Kajmanska ostrva i Jamajka, a na jugoistoku Haiti. Državu čine glavno ostrvo Kuba, ostrvo Isla de Huventud i nekoliko arhipelaga. Glavni i najveći grad i kulturno-istorijski centar je Havana. Na samo 2 sata vožnje od Havane, nalazi se Varadero, najpoznatije i najveće letovalište na Kubi.
Kuba je višenacionalna država, a njen narod, kultura i običaji su raznolikog porekla. Svojim šarmom osvaja svakog posetioca. Ljubitelji sunca najbolje se osećaju na divnim plažama Varadera. Ljubitelji aktivnog odmora takođe imaju veliki izbor aktivnosti - od golfa, tenisa, vožnje biciklom, do sportova na vodi. Veliki izbor ekskluzivnih hotela pored samih plaža ostvaruje sve želje putnika. Centar Varadera, uvek u lepoj atmosferi, vrvi od prodavnica, barova i restorana. Posle zalaska sunca nastupa noć salse, gde se pleše i uživa u ritmovima Kube.

Predlog putovanja:


KUBA U MAJU - PAKET 13 DANA: I HAVANA I VARADERO OD 1245 EUR!

KUBA U MAJU - I Havana i Varadero! Priuštite sebi i odmor i zabavu! Iskoristite promociju kompanije Air France kao i mogućnost putovanja na Kubu bez vize za državljane Srbije! Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


VARADERO U JANUARU! PAKET 8 DANA: AVIO I HOTEL 4* ALL INCLUSIVE OD 1375 EUR!

All inclusive odmor na plažama Varadera u januaru donosi odličnu priliku za uživanje u pravom egzotičnom odmoru ... Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!