13 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

Krf

Krf se nalazi na zapadu Grčke, najsevernije je ostrvo u Jonskom moru. Jedno je od najlepših grčkih ostrva i ubraja se među najimućnije regione u Grčkoj. Glavno mesto ostrva je grad Krf, poznat po dve tvrđave i starom gradu smeštenom između njih. Krf je ostrvo beskrajnih prirodnih lepota, pesme i muzike, umetničke inspiracije, kombinacija kosmopolitskog i tradicionalnog. Poseduje fantastične plaže i predivne vidike. Na Krfu postoje međunarodni aerodrom i univerzitet. Zbog svoje veoma bujne vegetacije, Grci su ovo ostrvo nazvali i "Zeleno ostrvo". Mnogim turistima, Krf je omiljena destinacija. Poseduje dosta hotela, mesta za kampovanje i tradicionalnih taverni. Vrh brda Pantokratora zimi je uglavnom prekriven snegom, a na njemu se nalazi i meteorološka stanica. U blizini se nalazi i malo ostrvo Vido, gde je u moru kraj ostrva, tzv. "plavoj grobnici", sahranjen veliki broj srpskih vojnika u Prvom svetskom ratu.

Hoteli:


Corfu Holiday Palace Hotel 4+*, Kanoni

Hotel sa pozicijom na brdu, iznad peščane plaže (dostupna liftom ili stepenicama), poseduje predivan panoramski pogled. Hotel sa uslugom svetske klase!


HOTEL DELFINIA 4*, Moraitika

Hotel Delfinia je moderan hotelski kompleks koji se nalazi na jugoistočnoj obali Krfa i na samo 5 minuta od centra Moraitike!


HOTEL ELEA BEACH 4*, Dassia

Preporuka za porodice sa decom ... Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


KRF - LTI LOUIS GRAND HOTEL 4+*, Glyfada

Hotel se nalazi na peščano - šljunkovitoj plaži, na prostoru prepunom zelenila... Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


KRF - HOTEL ALBATROS 3*, Moraitika

Poznat po prijateljskoj atmosferi i visokom nivou usluge, hotel Albatros postao je idealno odmaralište na Jonskim ostrvima za odrasle i porodice.