13 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

Kipar

Kipar je ostrvska država koja se nalazi u istočnom delu Sredozemnog mora, u neposrednoj blizini turske obale. Na ovom ostrvu još uvek su prisutni mnogi tragovi rimske, vizantijske i venecijanske drevne civilizacije. Kipar ispunjava sve uslove za savršen odmor. Prelepe i raznolike obale i plaže, od strmih do ravnih i prostranih, od šljunkovitih do peskovitih, predivne šetnje po Trodos planinama i izuzetan značaj antičkih lokaliteta. Prema mitologiji, Kipar je rodno mesto boginje ljubavi i lepote, Afrodite. Klima je mediteranska, sa 340 sunčanih dana godišnje, prosečnom letnjom temperaturom vazduha oko 37°C i mora 27°C, što ga čini najtoplijim ostrvom Mediterana. U svetu su poznata Kiparska jaka vina, šeri i masline. Mesta kao što su Aya Napa, Limasol i Larnaka privlače posebnu pažnju turista. Provedite idealan odmor na jednom od najlepših ostrva.Hoteli:


GRAND RESORT 5*, Limassol

Hotel je smešten u prekrasno uređenim tropskim vrtovima, na odličnoj lokaciji na plaži, u ekskluzivnom delu Amassusa u Limasolu. Zapanjujuća kombinacija beskrajnih peščanih plaža, toplih kristalno čistih voda, valovitih brežuljaka i bujnih zelenih dolina.


MEDITERRANEAN BEACH HOTEL 4*, Limassol

Jedan od omiljenijih hotela u Limasolu, u kom čitava porodica može provesti nezaboravan i jedinstven odmor. Smešten na prelepoj peščanoj plaži.


CHRISTOFINIA HOTEL 4*, Aja Napa

Hotel Christofinia se nalazi u vodećem kosmopolitskom naselju Aja Napa, samo 150m od živopisnog, belog peska i kristalno čistog mora plaže Nissi. Hotel ima visoke standarde smeštaja i impresivan raspon sadržaja u ekskluzivnom okruženju.


GRECIAN SANDS HOTEL 4*, Aja Napa

Nalazi se na samo nekoliko minuta od centra Aja Nape. Uživajte u kristalno čistom moru Mediterana i opustite se uz bazen, ispijajući koktel u baru ili na plaži.


GOLDEN BAY BEACH HOTEL 5*, Araxos

Hotel Golden Bay Beach nalazi se u blizini zaliva Larnake. Smešten u prelepim pejzažnim vrtovima tropskih palmi i živopisnog cveća, na granici sa dugom peščanom plažom.


SUNRISE BEACH HOTEL 4*, Protaras

Komforan hotel koji je idealan za opuštajući i sadržajan odmor. Nalazi se na jednoj od najlepših peščanih plaža ostrva.