13 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

Istanbul

Istanbul, ili arhaično Carigrad, a prethodno Konstantinopolj, je grad u Turskoj, smešten na Bosforskom moreuzu. Nekadašnja prestonica triju velikih carstava - Rimskog, Vizantijskog i Osmanskog. Istanbul je najveći grad u Turskoj, i njeno kulturno i privredno sedište. Jedini je grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta - Evropi i Aziji. Istanbul je mesto mešanja raznih kultura i religija. Savremeni tržni centri na korak od malih tradicionalnih zanatskih radnji, gde se kupovina bez cenkanja smatra uvredom za trgovca. Moderni klubovi na korak od orijentalnih čajdžinica punih mirisnog dima, koji se puši iz nargila. Istanbul je grad živopisne istorije, i obiluje turističkim atrakcijama. Ima dva međunarodna aerodroma: glavni i veći - Ataturk (24 km zapadno od centra grada, u evropskom delu grada) i noviji i moderniji Sabiha Gokčen (20 km od grada i 45 km istočno od evropskog centra grada, u azijskom delu grada). Takođe, u izgradnji je i 3. aerodrom, koji bi trebalo da bude završen do kraja 2018., a po najavi biće najveći na svetu.

Predlog putovanja:


ISTANBUL ZA 08. MART - 4 DANA: AVIO I HOTEL OD 199 EUR!

ISTANBUL ZA 08. MART! Provedite dan žena u jedinoj metropoli na svetu koja leži na 2 kontinenta. Sad je prilika za ovo lepo putovanje! Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


ISTANBUL ZA SRETENJE - 4 DANA: AVIO I HOTEL OD 215 EUR!

Nezaboravno putovanje u ISTANBUL! Napravite predah i provedite nekoliko dana u jedinoj metropoli na svetu koja leži na 2 kontinenta. Sad je prilika za ovo lepo putovanje! Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


Hoteli:


DIVA'S (EX BOOKER) 4*, Istanbul

DIVA'S (EX BOOKER) 4*, Istanbul


PRESTIGE 3*, Istanbul

PRESTIGE 3*, Istanbul


BEKDAS HOTEL DELUXE 4*

BEKDAS HOTEL DELUXE 4*


RIXOS PERA ISTANBUL 5*

RIXOS PERA ISTANBUL 5*