13 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

Hrvatska / Istra

Poluostrvo Istra, na severozapadu Hrvatske, oduševiće Vas prirodnim pejzažima koji se tokom godine neprestano menjaju. Obalni gradići kao što je Rovinj, sa malim lukama, ribarskim brodicama i uskim ulicama, odražavaju duh Sredozemlja. Unutrašnjost otvara mesto zelenilu i plodnoj zemlji, nalik na pejzaže u Provansi i Toskani, gde se bezbrižni kilometri plavog Jadrana stapaju sa razigranim brežuljcima i istorijskim gradićima. Vrhunski hoteli i sportski tereni skladno se prožimaju sa prirodnim lepotama. Istra, prestonica vina i izvanredne kulinarske tradicije, probudiće Vam čula i proširiti vidike, nudeći savršenu harmoniju prirode i turizma, pred samim vratima srednje Evrope.

Hoteli:


Park Plaza Histria & Marina Wing 4*, Pula

Doživite bogatstvo koje nudi luksuzno odmaralište na obali Park Plaza Histria Pula, opremljeno saunom, fitness centrom, bazenima s morskom vodom, sobnom uslugom i dečjim klubom. Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


Remisens Hotel Admiral 4*, Opatija

Smešten na nekoliko koraka od centra Opatije, Remisens Hotel Admiral nalazi se na samoj obali mora iznad obalnog šetališta Lungomare. Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


Smart Selection Hotel Istra 3*, Opatija

Hotel nudi smeštaj na samoj obali mora, a kratka šetnja opatijskom glavnom ulicom dovešće vas do centra grada. Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


Sol Sipar for Plava Laguna 4*, Umag

Ako tražite mir i tišinu, hrvatsku gurmansku kuhinju i buđenje uz šum talasa koji lupaju plažom, potpuno obnovljeni hotel Sol Sipar idealna je opcija za Vaš odmor u Istri. Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


Sol Garden Istra Hotel & Village 4*, Umag

Village Sol Garden Istra nalazi se u turističkom kompleksu Katoro, na samo 250 metara od Jadranskog mora i ima vodeni park s bazenima, vodopadima i drugim atrakcijama, idealan za veliku porodičnu zabavu. Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


Zorna Plava Laguna 3*, Poreč

Kao deo resorta Zelena, hotel Zorna nudi mnoštvo zabave i aktivnosti. Ako želite provesti odmor bez brige i zaista se opustiti, hotel Zorna je idealan izbor. Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


Rubin Sunny Hotel by Valamar 3*, Poreč

Na samo deset minuta ugodne šetnje od starog grada Poreča, ovaj hotel će Vam omogućiti istraživanje znamenitosti grada, vrhunsku hranu u restoranu i opuštanje pored mora. Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev !


Aminess Maestral Hotel 4*, Novigrad

Ovaj hotel sa raznovrsnom ponudom na samo 15 minuta od centra grada pruža opuštanje na najlepšim obalama Jadrana. Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!