Loading...
17 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

Grčka / Hotel Alexandros Palace 4*, Uranopolis

HOTEL ALEXANDROS PALACE 4*
Halkidiki / Atos / Uranopolis

Položaj:   Hotel je smešten na manjem brdu, sa pogledom na more i ostrva u blizini. Samo jedna ulica (sa podzemnim prolazom za pešake) ga deli od peščano-šljunkovite plaže, koja je na oko 150 m. Hotelski šatl dva puta dnevno vozi do centa mesta (uz doplatu). Stanica linijskog autobusa je na oko 150 m. Od aerodroma u Solunu udaljen je oko 83 km.
Hotel:   Lepo je održavan. Sastoji se od glavne zgrade i više sporednih objekata. Na raspolaganju su restoran sa spoljnom terasom, taverna, bar, prostorija za boravak sa tv-om, internet (uz doplatu), mini-market, mali bazen, dva bazena u vrtu sa terasama, ležaljkama i suncobranima, bar na bazenu, snack-bar, plaža sa ležaljkama i suncobranima (uz doplatu), bar na plaži, parking (uračunato).
Sobe:   Moderne i prijatno uređene. Sadržaji: kupatilo (kada ili tuš, wc), fen, telefon, tv, frižider, sef, (uz doplatu), klima, balkon ili terasa.
Ishrana:   Polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola), povremeno tematske večeri. Uz pun pansion dodatno švedski sto za ručak.
Sport:   Teniski teren, fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži, mali fudbal (uračunato), sportovi na vodi (uz doplatu).
Wellness:   Parno kupatilo, sauna (uz doplatu).
Zabava:   Lagana animacija (uračunato), bilijar (uz doplatu).
Deca:   Mini-klub za decu, dva bazena, igralište.

Vreme je za letovanje - FlyTime!