13 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

Halkidiki / Sitonija

Sitonija predstavlja središnje poluostrvo Halkidikija, tj. njegov "drugi prst". Nalazi se južno od centralnog dela Halkidikija, na obali Egejskog mora. Istočna obala je posebno bogata vegetacijom, dok su na zapadnoj strani velike površine pod vinogradima. Očuvana seoca u unutrašnjosti poluostrva pružaju dodatni izazov za istraživanje. Sela na obali prerasla su u letovališta u koja dolazi veliki broj gostiju. Ona pružaju raznovrstan smeštaj, od luksuznih hotela do kampova, obilje mesta na kojima se mogu probatiti jela grčke ili međunarodne kuhinje, mogućnost kupovine, dobru zabavu i bavljenje sportom. Mnoštvo barova i kafića pružaju mogućnost za zabavu tokom dana i uveče. Osim glavnih letovališta postoje i ona manja koja su pogodna za mirniji odmor. Sitonija obiluje prelepom netaknutom prirodom, planinama i obiljem dugih, “divljih” pešcanih plaža, sa tirkiznom bojom mora. S' obzirom da je poluostrvo šumovito, a magistrala ide visoko i strmo iznad obale, iz kola ne možete videti ni jednu plažu. To je iznenađenje koje Vas čeka, kada se zemljanim putem spustite do obale.

Hoteli:


Hotel Porfi Beach 3*, Nikiti, Sitonija

Hotel sa raznovrsnom ponudom na mirnom mestu na Sitoniji čeka na Vas...


HOTEL LAGOMANDRA BEACH 4*, Neos Marmaras

Idealan za odmor na plaži, u jednom od najlepših mesta na Sitoniji. Preporuka za porodice sa decom ... Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


HOTEL LAGOMANDRA & SPA 4*,Neos Marmaras - DETE BESPLATNO!

Pravo mesto za ugodan odmor, uz uživanje u kupanju i udobnom hotelu! Sve to u skoro netaknutoj prirodi Sitonije...Uživajte u pravom odmoru. Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!


Hotel Blue Dolphin 4*, Metamorfosi

Popularno odmaralište, posebno za porodice.Idealno mesto za opuštajući odmor pun raznovrsnih doživljaja u prijatnoj atmosferi.HOTEL GLAVAS INN 3*, Gerakini

Nalazi se u samom srcu Halkidikija, između Kasandre i Sitonije. Udaljen je 50 metara od plaže i okružen brdovitim pejzažom.