13 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

Halkidiki / Kasandra

Poluostrvo Kasandra nalazi se na zapadnoj strani grčkog poluostrva Halkidiki, okruženo Egejskim morem. Leži između Solunskog zaliva na zapadu i Toronskog zaliva na istoku. Kasandra je najpopularnije i najrazvijenije poluostrvo Halkidikija, poznata i kao "prvi prst". Većina mesta čine tradicionalna sela i skupine odmarališta. Središnji deo poluostrva pokriven je vinogradima i maslinjacima, a više delove čine borove šume. Obod poluostrva, prema biserno čistom moru, krase dugačke, šljunkovite i peščane plaže. Klima je izrazito sredozemna. Turizam je osnovna privredna grana. Putna mreža je dobro razvijena. Najbliži aerodrom je u Solunu, udaljen oko 50km. Kasandra je sigurno omiljena destinacija za letovanje naših turista. Razlog tome je najpre blizina, zatim prelepe plaže, ali i pristupačne cene. Izbor mesta za letovanje je veliki, i za svačiji ukus. Bilo da Vam više odgovara mir i tišina, ili je gužva baš ono što tražite, na Kasandri će svako pronaći idealno mesto za sebe.

Hoteli:


Alexander The Great Beach Hotel 4*, Kriopigi

Najprodavaniji hotel u našoj ponudi! Uživajte u hotelu sa odličnom uslugom i verovatno najlepšom plažom na Halkidikiju...


HOTEL KASSANDRA PALACE 4*, Kriopigi

Novi hotel u ponudi! Hotel u porodičnom vlasništvu za bezbrižan odmor na prelepoj plaži!


HOTEL SOUSOURAS 3+*, HANIOTI - DECA BESPLATNO!

Ako želite više od odmora! Na predivnoj plaži od peska i šljunka, usred lepo uređenog vrta sa mediteranskom vegetacijom. Udaljen svega 150m od centra mesta, sa puno barova, restorana i prodavnica. Preporuka za porodice sa decom!


HOTEL CLUB CALIMERA SIMANTRO BEACH 4*, Sani

Prelepo mesto za Vaš letnji odmor uz toplo grčko sunce, veličanstveno Sredozemno more sa odličnom hranom i puno zabave. Jedinstvena spona ambijenta, sunca i blagih večeri.


SANI BEACH 5*, Sani,

Najtraženiji hotel sa 5* na Halkidikiju!ALIA PALACE 5*, Pefkohori

Alia Palace ima čarobni pogled na Pefkohori,zaliv Toroneos i Sitoniju.Njegov položaj nudi brz pristup trgovinama, restoranima i noćnom životu Pefkohorija, a istovremeno svojim gostima nudi mogućnost da se opuste i odmaraju u mirnom i idiličnom okruženju.