13 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

Crna Gora

Crna Gora, država na obali Jadranskog mora, predstavlja pravi biser Mediterana. More, jezera, kanjoni, planine, omogućavaju da svako pronađe najbolji način da se kvalitetno odmori. Možete upoznati jedan od najlepših zaliva sveta, najdublji kanjon Evrope, najveće jezero na Balkanu, očuvanu prašumu, četiri nacionalna parka, brojne rezervate i zaštićena područja - Raj za ljubitelje prirode. Burna istorija, ostavila je za sobom neprocenjivo blago, koje se ogleda u istorijskim spomenicima širom zemlje. Letovanje na crnogorskom primorju, za mnoge je prva asocijacija za leto, more, plažu, vreli pesak i sunčanje. Crna Gora pruža sve što je potrebno za nezaboravan odmor!

Hoteli:


SLOVENSKA PLAŽA 3*, Budva

Hotel koji svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja pravi mali turistički grad u kome su mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže, široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine, zaštitni znak.


SENTIDO TARA 4*, Bečići

Na jednom od najlepših mesta crnogorskog primorja, nalazi se Tara Hotel, na samo 100 metara od čuvene bečićke plaže. Celom njenom dužinom, od gotovo 2 km pruža se atraktivno šetalište, sa brojnim restoranima i barovima.


MEDITERAN 4*, Bečići

Hotel Mediteran smešten je u atraktivnom turističkom mestu Bečići, na samo 2 km od Budve. Samo ime hotela govori o autentičnosti, harmoniji i egzotičnosti koju poseduje. Plaža je opremljena svim potrebnim sadržajima za potpuni i komforan odmor.


HUNGUEST SUN RESORT 4*, Herceg Novi

Nalazi se neposredno pored šetališta, na obali mora. Među gustom mediteranskom vegetacijom, palmi i oleandera smešteno je ukupno pet hotelskih zgrada.


IBEROSTAR 4*, Herceg Novi

Iberostar hotel se nalazi u Kotorskom zalivu okružen borovom šumom. Stil hotela je porodičan i pruža pun komfor i uslugu.


RIVA 4*, Petrovac

Hotel se nalazi pored plaže u Petrovcu na Moru. Plaža duga 600 m, kombinacija peska i šljunka, jedna je od najlepših u ovom delu Jadrana. Sve sobe su sa pogledom na more. Hotel pogodan i za porodični i za romantični odmor.