Loading...
18 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

Grčka / Alexandra Beach Spa Resort 4+*, Tasos

Odlično pozicioniran hotel! Apsolutna preporuka za porodični odmor...

ALEXANDRA BEACH SPA RESORT 4+*,
Tasos / Potos

ODLIČAN ODNOS CENE I KVALITETA!

Lokacija:   Ovaj objekat je 2 minuta hoda udaljen od plaže. Hotel je smešten pored mora i okružen bujnim vrtom sa ružama i palmama. Nalazi se na pešačkoj udaljenosti od živopisnih sela Potos i Pefkari na ostrvu Tasos.
Sadržaji:   Sportski sadržaji obuhvataju teretanu, bilijar i terene za tenis, mini-golf, košarku i odbojku na pesku. Možete se opustiti u spa centru, koji u ponudi ima masaže i niz tretmana za lice i telo. Za decu su obezbeđeni igralište i mini-klub. Grčki doručak na bazi švedskog stola služi se u glavnom restoranu smeštenom pored bazena, odakle se pruža pogled na more. Hotelska taverna pored mora nudi sveža jela od ribe i grčke specijalitete za ručak. U pićima i egzotičnim koktelima možete uživati u nekom od 3 bara, u kojima se redovno održavaju razni događaji. 
Sobe:   Ovaj luksuzni hotel raspolaže sa udobnim i prijatnim sobama. Sobe su potpuno opremljene i uključuju mini-bar, sef, satelitsku televiziju, radio, klima uređaj i fen za kosu. Besplatan bežični internet dostupan je u svim smeštajnim jedinicama.

Vreme je za letovanje - FlyTime!