Loading...
16 godina deo vaših putovanja

Flytime

Call center:
011 41 41 444
064 88 10 018

Grčka / Alexander The Great Beach Hotel 4*, Kriopigi

Odlična ponuda za porodični odmor! Omiljeni hotel sa velikim brojem stalnih gostiju...

  ALEXANDER THE GREAT BEACH HOTEL 4*,
Halkidiki / Kasandra / Kriopigi


NAJPRODAVANIJI HOTEL U GRČKOJ U PRETHODNIM SEZONAMA!

Lokacija:   Hotel je smešten na mirnoj lokaciji, iznad dugačke i održavane peščane plaže. Nalazi se na 1,5 km od sela Kriopigi i 2,5 km od mesta Kalitea. Od aerodroma u Solunu stiže se za 90 minuta. Ispred hotela je stanica linijskog autobusa.
Sadržaji:   Sastoji se od glavne zgrade i više sporednih objekata. Na raspolaganju su restoran, taverna, kafeterija, bar sa baštom, vrt, mini-market, bazen na otvorenom, terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, bar na bazenu i plaži, parking (uračunato) i wi-fi (uz doplatu). Do plaže se možete spustiti liftom ili stepenicama. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. U ponudi su jela grčke i internacionalne kuhinje. Takođe, organizuju se zabave kraj bazena i na plaži, grčke večeri i večeri roštilja. Sport: odbojka na plaži i košarka (uračunato), teniski teren, stoni tenis i bilijar (uz doplatu). Deca: animacije, bazen i igralište.
Sobe:   Udobne su i lepo opremljene. Na raspolaganju su kupatilo, telefon, tv, mini-bar, sef, klima, balkon ili terasa.

Vreme je za letovanje - FlyTime!

Predlog putovanja:


ALEXANDER THE GREAT BEACH HOTEL 4* - FIRST MINUTE PONUDA!

Alexander The Great Beach Hotel 4* - First minute ponuda! Najprodavaniji hotel u Grčkoj u prethodnim sezonama! Rezervišite svoje mesto na vreme! Pozovite nas ili nam pošaljite zahtev!